Followers

Sunday, January 30, 2011

Mr Rabbit.. I'm coming

sarapan pagi sampai pukul 11.. tapi pukul 9.55 we all dah gerak ke Pet's farm.. Darin dah excited sangat dah nak bagi makan arnab.. sampai je sana terus masuk dalam tu.. biasalah memula tu dia memang takut... tapi kena paksa jugak..



kat dalam tu dia ada siapkan 1 bakul makanan macam roti, carrot, kacang panjang, kuaci.. and bijirin kecil untuk kita bagi makan kat binatang tu..


bebudak ni confirmlah sibuk bagi arnab makan.. tapi binatang dalam tu pun semuanya jinak.. ayam yang datang patuk makanan pun macam ala - ala malu je.. ooo ada hari - hari tertentu boleh mandikan binatang rasanya.. salah - satunya hari Rabu kot... waktu still sama jugak..


melayan darin bagi arnab, burung, ayam dan jugak kura - kura.. ha..ha.. bebaik jangan sampai terpijak anak ayam tau... maklumlah semua orang pun sibuk nak masuk.. tapi apsal aku takdelah kisah sangat.. yelah dulu duduk kampung.. ayam ngan lembu tu memang kita org bela.. dah penat dah bagi makan.. bagi can kak Darin merasa plak..he..he..

tapi tak lama pun Darin dalam tu.. dalam 20 minit je.. sebabnya..

arnab kecik ni tergigit tangan dia masa bagi makan...


alahai anak mummy ni.. terjerit terus nangis and we all pun keluarlah dari situ...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...