Followers

Monday, January 11, 2010

Nak Tanya Pendapat Korang

Hi kawan - kawan..
since ramai antara bloggers kat luar tu dah biasa celebrate birthday anak... so saya nak tanya jugaklah.. apa persiapan korang...

yelah ni first time nak buat.. Insya Allah kalau keadaan mengizinkanlah..

kalau boleh nak simple je...

mungkin boleh share.. apa yg perlu.. and apa yang tak perlu buat pun...
lagik best kalau korang bagi reason kenapa perlu dan kenapa tak perlu nak buat..

maybe readers lain pun boleh share sama

sorrylah.. mummy Darin ngap - ngap sket....

thanks kengkawan...
love u alll

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...