Followers

Thursday, June 9, 2011

Demam Macaroon

dah lama takde Voucher discount Macaroon kat MAD... selalu terfikir nak beli kat mana.... sekali teringat ngan kak Nomie yang dulu dia ada promo macaroon kat MAD terus terjah website dia...

oh.. before that, my hubby siap mentioned " Bie, org baca kat paper Utusan, akak yang buat Macaroon tu kuar paper, dia kata tengah ada offer".. apa?? O.F.F.E.R?? mana boleh janji.. kena buat something..

so dengan gagah perkasa carik balik e-mail dia and tanya pasal promo tu.. sekali betul da..


ha..ha.. dalam bulan yang sama tu 2 kali aku order.. kali ni bukan order setakat sedozen... 4 atau 5 dozen sekaligus... siap neighbour sebelah tumpang sekali... senangkan.. order sekali banyak, at least berbaloi apa kak nomie nak hantar ke rumah... dan semuanya habis dalam sekelip mata..


korang yang pandai buat Macaroon tu memang salute sangatlah.. rasanya aku tak sesabar itu nak mengadap kat dapur sehari  suntuk untuk buat Macaroon, tambahan pulak takat aku je yang suka makan, selebihnya bagi adik - beradik rasa... kalau korang teringin nak bagi aku rasa.. silakan yek..

kalau ada yang nak tau cara buat.. boleh baca cemana kak Nomie memula buat Macaroon kat sini

mmmm dapnya....

2 comments:

mekchu said...

nnti pass kat aku sikit.. yang jadi je la.. hehehe..

mummy Darin said...

huwaa.. ntah zaman bilalah lepas nak buat macaroon tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...