Followers

Wednesday, January 6, 2010

Samsung Digital Photo Frame

/* Sticky Note for 1 week...*/

Kawan - kawan
saya nak jual Samsung Digital Photo Frame ni...

Gambar ini di ambil di kedai lagik...

Tarikh beli: 13/12/2009
Harga beli: RM569
Harga Jual: RM500
Sebab nak jual.. panjang kisahnya..

Masih utuh lagik dengan kotaknya sekali.. resit pun ada sebagai bahan bukti

Actually beli as a gift for someone...
tapi tak kesampaian..
bila mengetahui harga sebenarnya adalah diluar dugaan..
Means, mereka yang nak chip-in dah over budget..

so.. saya kenalah let go..

bersinar - sinar kilauan kehitamannya

kelebihan saya beli Samsung berbanding brand lain..

1. Saiznya 10inch dengan harga yg sangat berpatutan.. compare jugak dengan brand lain.. macam Sony, kecik je 7 inch pun dah cecah 500 jugak.. function sama..

2. Built-in memory = 1GB.. oklah tu...

3. LED - Samsung je yang saya jumpa guna screen LED, yang lain semua LCD... ibarat macam TV flat panel skang ni.. dulu LCD, then Plasma.. pastu ada LCD FullHD.. and now LED pulak.. LED gambarnya sangat cantik.. ibarat menggunakan ASTRO Byond dengan cable HDMI pada TV LCD anda... (promote Digital Photo Frame, terus promote astro byond)...

4. Warna hitam menawan berkilat

5. SLIM - ini model Slim dan sangat Slim... serius.. boleh tengok secara life...

digandingkan sebelah thinkpad T60p ni.. khas tuk mereka yang guna Thinkpad Lenovo, boleh compare yek.. pengguna X-series, rasanya sama besar kot..

so pada sesiapa yang berminat boleh e-mail saya di muzliani@gmail.com...


p/s: ada jugak yang tanya, kenapa saya tak simpan.. takpelah.. nanti jadik kenangan yang tak boleh dilupakan pulak.. lagik pun saya dah ada Samsung LCD FullHD 40" bergandingan dengan Sony LCD 32", dah lebih dari cukup.. "alamak... terlebih sudah..."

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...