Followers

Thursday, December 31, 2009

detik akhir 2009

Dah nak masuk 2010.. selamat tinggal 2009... apa yg baik jadikan teladan... yang buruk jadikan sempadan...

apa yang menarik tahun 2009 ni.. (yang aku ingatlah)

1.We all dapat masuk rumah baru pada 28/2/2009.. Alhamdulillah.. berjaya jugak we all ada rumah sendiri setelah berhempas - pulas duk survey rumah.. so far kami suka rumah kami.. dan kejayaan membanggakan.. my brother pun dah selamat pindah masuk rumah baru dia pada 19/12/2009 and my SIL (kakak my hubby) pun berjaya masuk rumah baru they all seminggu sebelum raya.

2. Kereta MyVi eksiden tuk kali ketiganya, kali ni my hubby yg drive.. and aku ada kat sebelah.. luckily.. Darin takde masa tu

3. Bibik balik Indon terus.. and tak taulah dia balik sini balik ke tak..

4. Darin dah berjaya duduk nursery.. walaupun macam - macam rintangan..

5. Darin masuk spital lepas 2 minggu kat nursey, dekat 5 hari kena tahan kat wad

6. Aku kena masuk spital on our wedding annivesary.. fuh...

7. pertama kali dpt Coach wrislet from my dear hubby

8. aku beralih arah ke department baru, ke account baru, ke project baru, tapi masih dalam company yang sama

9. my adik ipar selamat diijab kabulkan pada hari Deepavali

10. pertama kali berjauhan dengan Darin sejak lahirkan dia.. tu pun gi Genting, 3 hari 2 malam untuk training..

hhmm itu je kot.. yang pasti, takde langsung holiday trip coz semua perbelanjaan telahpun dilaburkan ke rumah....
tuk tahun 2010.. harapnya lebih baik lagik

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...