Followers

Sunday, December 13, 2009

30th..


Happy Birthday to me..

yes, correct 11/12 tu memang birthday aku...
since aku dah pindah office kat KL, so kena amik cuti lah, not like before yang memang sedia maklum cuti coz keje area Selangor..

no celebration this year..
coz on my birthday eve, Darin dapat eyes infection, plan nak gi bercuti pun tergendala jugak.. takpelah, demi anak...so better duduk rumah sampai dia sihat.. Jumaat pagi dah bawak dia gi klinik, sampai nak bergaduh nak titikkan ubat tu dalam mata dia.. ubat makan, langsung tak mo..
Alhamdulillah.. Sabtu petang, dah tak merah, dah tak sepet.. boleh bawak gi taman.. seronok dia, dah lama tak gi taman...

ada kawan - kawan nak bagi I hadiah?? thanks sesangat.. ahak..

anyway, thanks jugak buat semua yang wish thru sms, FB, and secara life.... tak kisah, cepat atau lambat... yang penting saya sayang u all...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...