Followers

Monday, December 28, 2009

panas.. sejuk.. panas.. sejuk..

aku sampai lambat pagi ni.. sebab keluar rumah pun lambat
bangun tido pagi tadik pun sempat fikir lagik (hari ni keje ke coti..) huh, hari sesnin dah.. bangunlah seadanya...

lambat sket gerak coz settlekan rumah, buat bf coz hubby aku cuti, campak kain lam mesin basuh, kang dia sidai jelah... oklah tu.. Darin, still hantar nursery jugak.. tapi amik awal sket kot..

aku sampai opis dalam 9.30am.. sampai je lam opis..

apsal bahang semacam je nih.. fuh, dia org tak bukak air-cond lagik.. nak declare cuti ke?? aku suka je..ha..ha..
nak dekat kul 10 baru on..

sampai hati dia org yek, dahlah we all ni parking sket punya jauh..
jalan kaki tengah panas
sampai opis pun panas gak...
muahaa.. itupun nak bisingkan

.. hhmm being Malaysian...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...