Followers

Sunday, November 9, 2008

ke OU lagik


Dah penat seharian ke Sunway semalamnya.. we all ke OU pulak keesokkannya.. saja bawak Darin jenjalan.. breakfast pun lambat jugak masa tu, so kenyangnya lama.. Darin pun siap tido dalam kereta + kat sana pun tido jugak.. sib baik bawak stroller..




memula we all tinggalkan Darin kat tempat Galactica, kat area new wing tu, bibik temankan dia, while me n hubby jenjalan jap tgk barang, and me sempat beli 1 buku.. hhmm semangatnyalah nak baca.. tp belum bukak pun pembalutnya lagik.. abis je main galactica tuh, Darin sambung pulak naik kereta ni.. sejak dia pandai mintak.. jangan haraplah cakap x boleh, mesti dia nangis kalau x dapat naik.. manja terlebih kot.. apa lagik daddy.. layan jelah..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...