Followers

Wednesday, November 5, 2008

Pizza Hut


Actually we all ke Pizza Hut, memula nak gi OU tp cam malas nak masuk parking OU, then nak gi Pizza Hut kat Tesco, parking sana mahal... last - last aku suggest ke KD.. ada member aku x pernah sampai pun Pizza Hut kat KD ni..



ada one of my fren nak belanja we all makan sempena berita kegembiraan dalam hidup dia.. berita pasal apa.. biarlah rahsia.. kalau dah ok nanti bolehlah annouce sikit..


disebabkan org belanja, so we all makan biasa - biasa jelah, x sampai hati plak nak ketuk memberkan.. ohh tak sempat nak snap gambar makan - makan sebab khusyuk makan dan bercakap..


actually aku bukan snap gambar aku, tp snap baby kecik kat belakang tu.. kiut je main disebalik cermin tu...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...