Followers

Tuesday, November 18, 2008

Saya Di Tag

ye.. aku di tag lagik, x sempat nak letak entry baru.. kali ni di tag oleh cutemiut78..
memula cam pelik gak, mana satu ntah ada nama aku, byk betul tag dia, sib baik 1 je.. pening ga nak jawab.. tapi torai ajerlah yek..

7 ciri wanita/lelaki idaman anda:
jujur
penyayang dan bertanggung jawab (ni kira 2 yek)
understanding
pandai ambil hati orang tua
pandai jaga hati aku
sukakan budak - budak

7 wanita/lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup
-Angelina Jolie (pelakon)
-Jason Priestly (Beverly Hills 90210
-Shannen Doherty (Beverly Hills 90210)
-Allysa Milano (Charmed)
-my hubby
-my hubby
-my hubby

7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati
Disebabkan kita yang minat dia, and dia tak minat kita.. perasaan yang ada cuma perasan je..
tp masa keluar dgn my hubby... mcm - mcm perasaan ada, best, takut nervous...

7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda
1. Langkawi - dah pegi pun
2. Paris.. x aci dia dah sampai dulu..
3. US.. alamak kita dah pegi dulu lah
4. Phuket & Bali
5. Makkah
6. Cherating - memory tuh
7.Our new home.. (aci ker? yg ni x melawatlah.. duduk terus)

7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin anda akan hadiahkan kepada pasangan anda
1. T-shirt Liverpool - settle
2. PSP
kehidupan yang bahagia dan sempurna di dunia dan di akhirat..

7 tajuk lagu yang anda akan nyanyikan untuk pasangan anda
1. Hey Jude
2. Accidently In Love
apa lagik yek.. hhmm x ingat dah

7 rakan yang anda tag dan mahu mereka buat perihal 7 ini:
1. Luna
2. Siti
3. Yani
4. Kak Dayang
5. Riniy
6. Mona
7.Faizah Haris


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...