Followers

Monday, November 17, 2008

di mana saya??

Di saat ini aku menunggu seseorang untuk aku berbincang sesuatu...
selesai semua.. aku balik.. aku turun lift pun sensorang je masa ni.. cam xde perasaan je kan..
aku keluar dr bangunan ni sambil curik - curik amik gambo coz x mo ler guard Nepal tu offer diri nak bergambor ngan aku yang comel ni..

awan plak cerah je masa ni.. tapi aku...hhmmm
moncong dan muram je kan...

ni yang sempat jadikan kenangan aku di masa depan

dan pintu masuk tu jugaklah yang menjadi saksi aku dan dia...


aku meneruskan langkah masuk dalam kereta.. menuju destinasi seterusnya.. tiba - tiba
taarraaa.. apsal ntah tetiba sengih.. inilah hari sengal aku.. ampun

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...