Followers

Tuesday, November 25, 2008

Oh Cameron - II

Sampai je kat Cameron Highlands.. we all berenti sekejap kat Cameron Valley Tea.... kat sini we all sempatlah snap gambar sesikit...


Sneak preview for Cameron Valley Tea photoshot

itu pun kena cepat - cepat coz memasing dah lapar sebenarnya...


map to Villa Dahlia

we all nak menuju ke Villa Dahlia.. kat Tanah Rata.. we all baru sampai area in between Kg Raja dengan Brinchang.. jauh lagik tau nak berjalan.... and dalam perjalanan nak ke Villa Dahlia tu hujan sikit.. hhmm berdoa sangat hujan berenti cepat..

we all tiba kat Villa Dahlia dah pukul 2++ jugaklah.. hujan sket je.. so senang sketlah nak angkat barang.. even area lobi dia pun berbumbung... 2-3 trip jugaklah angkat barang..


Ni beg kita org je tau.. yang lain dah naik atas..

we all sewa Apartment 3 bilik.. harga asal dia RM300, kalau cuti sekolah mahal sikitlah.. tp bilik amat besar, 1 master bedroom siap bathtub... boleh muat 2 katil.. bilik second pun bolah muat 2 katil.. cuma bilik ke-3 je kecik.. tp still letak katil queen.. dapur memang dah lengkap, tp we all x pakai pinggan mangkuk situ coz tak tau sapa guna.. we all ada bawak pinggan, periuk, sudu and pisau sendiri...yang bestnya.. Astro semua channel pun dapat tau.. confirm sehato berdansa boleh tengok...


Darin dah ready nak keluar.. kena pakai cap coz hujan

Selesai makan, solat.. rehat sket and tukar baju.. terus keluar berjalan.. x tau nak gi mana so redah je...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...