Followers

Sunday, November 16, 2008

kenduri di Segambut

hallo.. aku dah sampai Caltex... husband aku call kawan dia.. so dia bagi direction and oklah.. ada jugaklah signboard ke rumah pengantin.. actually kawan my hubby tu lelaki, ni kenduri kat rumah pompuan coz next week (hari nilah).. umah lelaki kat Kluang jauh no ler nak pegi..



sampai sana.. hujan sket... we all makan dulu sementara pengantin amik gambar.. lepas makan, lepak dalam.. and dia org ajak we all amik gambar.. pastu apa lagik borak jelah..



sampai pun lambatkan.. so lamalah sessi berbual.. kenduri kat dewan memang macam ni.. kalau kita book tempat tu sampai kul 4, tepat masa semua dah dibersihkan...




sambil tu melayanlah anak dara ni dengan bunga.. o pengantin perempuan bagi bunga tu and we all amiklah sket..


daddy bergambar dengan pengantin and pengantin to be.. ahaks.. x lama dah.. lagi seminggu je..



abis borak, we all pun balik umah...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...