Followers

Saturday, November 15, 2008

balik kampung

Ini kisah sabtu minggu lepas... actually memula my hubby decide nak balik kampung aku.. coz ada org kenduri kahwin.. then tetiba dia ckp mak dia demam, so nak balik kg dia.. x kisahlah kan.. and patutnya bibik aku balik rumah adik mak dia minggu tu jugak, disebabkan miscommunication.. cancel..

sabtu pagi tu, we all x decide lagik balik mana, kalau we all balik segamat.. maybe my BIL ikut sekali and dia kenalah follow we all gi kenduri esoknya.. and if we all x balik, hari ahad tu we all gi kenduri tumpang my bro je... coz anak sedara aku sorang kena chicken pox, so dia balik berdua.. pening discuss... last - last..

we all gi bank, buat bank draft untuk register fomema my maid.. Darin x bawak coz tido.. then kononnya nak gi melawat tapak.. half way, org bank call IC tinggal.. aku dah sampai Sunway tau.. dalam jam tu patah balik.. tp sempatlah singgah kat somewhere dulu... then gi balik bank amik IC, balik umah kemas baju.. time ni pun x decide lagik ni..

abang aku siap call pasal planning esok, apa - apa hal aku call balik.. lepas pack barang... lepas solat Zuhur.. me, my hubby and darin gi Jusco.. we all makan kat Pizza Hut.. bibik we all tapau burger Mc D.. last sekali my hubby decide balik kg aku coz next week cuti sekolah and boleh bawak they all naik KL... sampai umah.. kemas.. siap.. vroomm balik kuala pilah..


aku sms abang aku.. aku call mak aku.. huh.. pengsan. sib baik kampung dekat.. dan disebabkan keadaan terlalu panas.. and anak aku x reti diam.. perjalanan from KL tu KP amat aman coz dia tido sepanjang jalan...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...