Followers

Wednesday, November 5, 2008

ke Warehouse sales


Lepas ke Lumber Mart we all ke Technology Park kat area Damansara ni.. x taulah cemana nak cakap area dia tp we all pun baru first time sampai sini.. ada satu kedai buat warehouse sales pasal hood, hob, oven, peti sejuk, washing machine, dryer dan banyak lagik..



masa memula sampai ingatkan dalam kedai beraircond, rupanya dia bukak khemah je.. tengok - tengok jugaklah apa yang ada..



ada yang berkenan jugak tp tak taulah sama ada harga yang dia bagi tu murah atau tak.. antara jenama yang ada macam Pacific, Fagor, Teka, Tuscani, Rinnai dan banyak lagiklah terpulanglah you all nak pilih yang mana..



bersungguh tau tauke kedai ni pujuk we all beli, tp kenalah tengok dululkan... lagipun warehouse ni sampai ahad.. kalau rasa ok, we all datang lagik..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...