Followers

Friday, November 7, 2008

order..order

oo masa order memanglah tak amik gambar sebab nak kena tgk makanan yang ada, kan gelap gelita kan.. my SIL and BIL mmg recommend we all makan ribs.. tp sebab aku ni amatlah kenyang, lunch siap masak nasi beryani + ayam kurma, petang goreng kuey teow, goreng pisang, kuih - muih + cendol.. hhmm so malam tu aku amik makanan yg biasa je.. Chicken Marinated.. ye.. aku ntah hapa - hapa gi sini makan chicken je.. and my hubby amik Texas Steak amenda ntah... and aku amik air Cranberry Juice sebab boleh refill and my husband amik mango juice...




dalam tu, Darin sibuklah turun naik kerusi dan meja, and siap tarik spider web.. alamak.. kalaulah putus, habis ler, elok - elok duit bayar makanan, kena bayar ganti-rugi decoration dia org pulak..






ni pun sebab sepupu dia 2 org ni adalah.. abang eil and kak aqish.. cemana nak diam kan.. hhmm harus buat sesuatu ni.. x boleh tahan...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...