Followers

Friday, November 28, 2008

McD Lagik

seminggu at least sekali mesti bawak Darin main kat Mc D


Seronok je main gelungsur

satu malam tu we all just jenjalan.. sekali dia nampak McD Terus cakap nak "mamam".. so we all stoplah sekejap.. kebetulan memang dapat tempat bebetul sebelah playland tu.. senang sket nak monitor dia.


sampai tergolek - golek

kat situ ada satu budak tu.. x taulah apsal.. kena penyakit Madagascar kot.. asyik mengaum je kat Darin.. tapi Darin buat derk je...


boy yang suka sakat Darin tu

And ada lagik satu girl ni, khusyuk tengok we all makan.. and then dia hulurlah tangan.. means dia nak.. so aku bagilah fries kat dia.. mak dia cam serba - salah tapi aku x kisah pun coz memang ada byk fries..


our food

dah lama lepas tu dia siap keluar and mintak.. aku bagi jelah.. pastu terus mak dia bawak dia keluar.. mak dia segan kot sambil cakap "sorry yek.. tq yek".. "it's ok".. biasalah bebudak.. walaupun dia mintak makanan, tp aku rasa biasalah tu.. bebudak memang ada jenis yang cepat mesra ngan orang lain..


see.. the gal tu tengok je we all makan.. terus bagi dia sket

bila semua dah keluar, tinggallah Darin sensorang.. padahal masa memula sampai tadik penuh giler.. tak taulah they all balik ke atau bawak anak they all makan coz kebetulan kat luar masa tu hujan memang lebat sesangat.. we all pun terpaksalah lepas lelama kat dalam tu.. sampailah hujan berenti...


time to go home

and Darin plak mainlah sensorang kat dalam tu.. maybe dia pun rasa sikit bosan coz takde org plak nak layan dia.. terus ajak balik..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...