Followers

Saturday, November 22, 2008

Someone visiting us

Last Thursday our GM for Tivoli Software Group came down from US... so adalah talk sket pagi tu dari dia.. masa our big boss give a short briefing about him.. macam hhmm mesti dia ni cam muka kebanyakan boss lah kan.. cam nampak tegas and menakutkan.. tapi masa dia sampai.. hhmm dia tak tinggi sangatlah.. biasa je.. by the way.. dia macam Barrack Obama.. new US President, kulit hitam jugak..

myself, lilian, azie and jaya

putri and fadela

dalam 1 jam ++ tu adalah sessi soal jawab dengan we all... x sempat nak snap gambar dia.. tp comp kita org ada yang amik gambar dia.. bulatan bawah yang warna merah tu dialah.. gambar gegar sket...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...