Followers

Saturday, November 15, 2008

kami ke sini

Entry lepas we all ada cakap pergi somewhere kan.. we all ke Puchong... saja tengok show house.. padahal bukannya ada niat nak beli pun kat sini...



masa sampai tu... tanya ngan guard, boleh ke parking dalam, coz show house tu tepi jalan tu jelah.. then dia kata parking kat luar.. xpelah, we all pun jalanlah masuk.. tgk itu.. tgk ini... oklah.. hhmmm biasalahkan, datang pun selekeh je, naik plak keta kecik.. org tu pun antara layan ngan tak jelah..



aku pulak siap snap gambar.. sekali "sorry miss, not allowed to take picture".. huwaa.. takpelah... aku menghormati arahan dia..



pas tgk.. makan sketlah.. then biasalah org bank pun cakaplah pung - pang - pung - pang.. and adalah a few soklan yg aku selalu tanya kat bank.. and aku tau bank dia x buat camtu pun.. and sales person tu siap backing org bank.. aku ngan husband aku gelak je.. hallo.. this is not my first time lo..



pastu aku baliklah.. masa balik ada a few kereta sampai.. tp they all semua dapat parking dalam.. hubby aku cakap .."sebab kita bawak MyVi kot" apa.. MyVi tu bukan keta ke, nak kena bawak BMW, Volvo baru dikira keta.. kalau aku x sayang mulut aku sound je guard tuh.. kesimpulannya aku amat berpuas hati dengan sales person yg aku deal pasal rumah aku and aku suka rumah aku.. sorry..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...