Followers

Saturday, November 8, 2008

Saya takut clown

We all turun bawah sebab nampak ada clown.. bebetul depan JCo Donut, husband aku dah offer tp aku x mo coz still kenyang and makanan yg order tadik pun lum makan.. aku nak menikmati donut masa lapar..


we all ke clown, tp Darin meraung - raung takut ke clown.. apalah cik minah ni.. so ada alasanlah untuk kenselkan clown masa birthday dia.. amik Nabil Raja Lawak pun ok kan coz Darin suka..ahakss..



kena tunggu lama sket coz ramai bebudak.. sabar jelah menunggu dan akhirnya..



Daniel dengan pedang dia..


Balqis dengan bunga dia..


N darin dengan Pistol?? apsal pistol, sebab nak tunggu bunga lama sangat, tu pun dia dah bising - bising dah coz takut.. layan jelah.. truutt.trruut.. terus dapat call.. makanan dah sampai...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...