Followers

Thursday, November 20, 2008

Visa bibik

Last Wednesday.. husband aku hantar bibik buat Fomema untuk kali ke-3.. kiranya ni tahun last bibik nak bekerja ngan kita org.. visa dia habis 5/12 ni so buat awal takut nanti last minit busy pulak..

so tadik aku check kat website fomema.. Alhamdulillah.. lepas.. risau jugak kalau ada apa - apa ke kan.. yelah kalau tak lepas. kena hantar dia balik, then uruskan Darin punya nursery secepat mungkin, nak carik bibik baru pun kena siapkan ongkos yang banyak..

so pasni boleh terus pergi imigresen untuk amik permit keje baru, sampai 5/12/2009, tapi dia keje ngan we all sampai bulan 7 je.. Insya Allah sebab anak dia nak kahwin.. tp Passport dia abis bulan 10.. ok ke yek permit keje sampai bulan 12.. hhmm tgklah cemana nanti...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...