Followers

Tuesday, November 11, 2008

basikal baru

we've decided to buy tricycle for Darin.. poor her, each time pegi rumah cousin or my fren house, dia mesti nak naik tricycle org lain and of course dia kene berebut or else.. tak dapat naik langsung..


we all survey kat kedai basikal tapi macam mahal and tak menepati citarasa.. ada yang besar and tinggi, x sesuai untuk dia..


last sekali aku ajak my hubby pegi Giant and yes.. ada banyak pilihan, and we all suruh Darin pilih sendiri.. ye anak Mummy memang bagus.. aku didik darik kecik supaya jangan membazir, jadi dia sendiri pilih yang paling murah ok.. kalau rosak pun x terasa sangat kan...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...