Followers

Thursday, November 27, 2008

A Gift for her

Inilah dia barang yang tak sabar - sabar nak dibeli org daddy Darin.. hhmm aku pun okkan jelah...

Testing 1..2..3..

kebetulan TRU buat sale.. ni pun dah kurang 100 dr harga sebenar... oklah jugak.. walaupun pada mulanya aku memang x setuju pun, maklumlah bagi aku masih mahal.. and Darin memang cepat bosan (cam mummy dia lah)... and ruang rumah yang sempit.. susah jugaklah nak simpan and dia nak main..

he..he.. dapat masuk dah..

tapi utk kepuasan si anak and si ayah.. aku layankan jugak...

Jom mummy.. daddy.. Darin bawak jalan

Darin dah pernah main kereta ni kat rupa cousin my hubby.. tapi kereta tu besar lagik coz boleh duduk berdua.. harapnya Darin enjoylah ngan mainan dia.. hhmm BTW boleh ke daddy janji tak beli apa - apa mainan tuk Darin selagi misi kita tak tercapai.. please bie...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...