Followers

Thursday, November 27, 2008

Menanti dengan sabar

Selesai sessi aku bershopping beli brg tuk husband aku and lunch kat Winter Warmers.. malam tu bley plak husband aku ajak gi somewere coz nak carik barang tuk Darin.. satu kepelikan ni, coz selalunya aku yg carik, kali ni dia pulak..

Khusyuklah kononnya

Tapi takde apa pun

sementara tunggu barang tu siap, we all mnghabiskan masa di Pizza Hut dulu.. aku kononnya nak online tapi nan ado... coz line tak berapa memberansangkan.. tak besh langsung..

makan lagik sodap

husband aku plak, melayan makanan yang ada.. hhmm lamanya nak kena tunggu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...