Followers

Sunday, December 1, 2013

Cerita Raya Tak Sudah - Part 5 (Final)

Tibalah masa untuk kami pulang.. tapi tak terus pulang ke Shah Alam. Kami singgah bermalam dulu di Segamat. Rumah my P-I-L. So saat pack barang adalah saat memenatkan. Padahal dah limitkan barang dah tapi still macam banyak jugak.

Sebelum bergerak lebih jauh, husband ajak singgah JPO. Orang kata macam tak sah pulak kalau tak singgah. Maybe dia kesian kot, 2 hari sebelumnya, kakak and adik dia dah pergi sana, so dia sure tau 'wife' dia ni nak jugak singgah walaupun tak beli apa - apa. Akhirnya kami singgah jugak.




Masuk jugaklah beberapa kedai. Kan dah cakap takde nak beli apa pun. Tapi kesudahannya rabak jugak beberapa helai duit kat kedai nan satu ni. Memang berhantu pulak rasanya kedai tu. Oh pleaselah.. jangan duduk sini lelama, rasa pun macam semua nak beli sebab sales person dia sangat peramah. Anyway, rembat apa yang patut dan berpatutan sahaja ok. Dah jom gerak balik.. Kalau tak karang, habis semua pun kena borong..





bye..bye.. JPO











No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...