Followers

Friday, March 12, 2010

harapan....

Rabu malam badan Darin panas sangat.. bawak sampai ke pagi.. ubat demam dah 2 kali masuk selang 8 jam... siang tu terpaksa aku suh husband aku cuti jugak.. sib baik aku half day.. sempatlah buat apa - apa yang patut..

mandi dengan daddy dia.. tapi bila nak pakai baju..
"mummy, nak mummy pakaikan baju"
so aku pakaikan..
"mummy nak pegi mana?" agaknya nampak aku dah nak siap pakai tudung
"mummy nak pegi work"
"mummy tak payahlah pegi work yek, darin nak mummy"
"hhmm pandailah dia umpan mak pak dia" kata husband aku..

aku senyum jelah, nak wat apa lagi.. dia tak sihat kan, memang nak kita ada dengan dia sepanjang masa... harapnya dia cepat sembuh...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...