Followers

Wednesday, July 1, 2009

Swimming Pool, cuaca dan akibatnya

Dulu memang we all ada plan nak belikan Darin pool, tapi masa tu rumah sempit lagik.. skang dah ada peluang, so we all belilah jugak...


Darin berposing dengan poolnya buat kali pertama

we all beli masa mother's day lagik.. balik je dah terus pam and isi air.. dan akibatnya bil air pun tinggilah beb...


second time, dah ada gang, cam penuhlah plak


Darin memang terror membuli sepupunya,
walaupun dia yang paling kecik


Lepas je wedding kat BBB tu, we all bukak lagik pool tu, my husband tengah hantar kereta dia gi servis kat Seksyen 23, tapi aku pun x sure kedai mana satu.. my Sis call, aku ajak dia datang, bley Aidid join sekali tapi dia org pun dah nak on the way balik.. so next time yek..


pastu, dia plak kena buli dengan sepupu dia pulak

tetiba my SIL pulak call, dia kata nak datang.. oklah tu... Darin start berendam dari pukul 5.15 sampai pukul 6.30 petang.. lama giler kan, siap buat aksi macam - macam, sampai aksi lemas pun ada.. sbaar jelah..


akhirnya ambil keputusan untuk keluar dari poll,
untuk tenangkan fikiran, dan kumpul semangat


malam tu confirmlah makan makanan pasar malam, cuma aku tak gi beli, husband aku dan BIL dia yang gi beli..


tapi pastu sambunglah balikkan..
apa kes dia tak mandi sekali.. berendam sakan dia orang..


cuaca pun panas kan skang, sedap sakan budak tu mandi.. akibatnya.. Darin kena batuk selsema plak selepas demam 2 hari masa minggu sebelumnya.. and then berlarutan demam yang turun naik....


tapi perasan tak, baju mandi dia orang sedondon and sama pulak dengan pool,
nampaknya Darin kena beli baru, coz yang skang ni pun dah sendat dah..

nanti - nanti aku update lagik..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...