Followers

Friday, May 21, 2010

LKSA kini Dibuka...

Yeay.. finally its open...


 Gambar ikhlas dari encik Google...

untuk semua penghuni Shah Alam, LKSA dah bukak... hari selasa lepas... Shah Alam - Kemuning di bukak sepenuhnya, cuma from Alam Impian to Kemuning je tak bukak lagik..
tapi pagi ni Alam Impian <===> Kemuning dah bukak sepenuhnya....
Kalau selalu from AI ke Kesas ikut Bulatan JVC, lalu depan Courts Mammoth tu dalam 20 minit jugak sebab ada traffic light and agak jam jugak.. pagi tadik.. jadik 5 minit je... waa... syukurlah sesangat..

Oh, LKSA masih lagik percuma untuk 2 bulan ni, so gunalah peluang yang ada ni seberapa banyak kali yang korang nak... so tak taulah bila pembayaran akan berkuatkuasa.. tarikh rasmi start bayar pun belum tau lagik... Tol yang akan dikenakan pun kurang pasti.. ada yang cakap...
Shah Alam <=== Kemuning RM 1.20
Shah Alam <==>Alam Impian and Kemuning <===> Alam Impian cuma 50 sen/60 sen.. so tak tau sejauh mana kebenarannya..

1 comment:

aren said...

wah..best2.
xpyah lalu dpn courts yg sesak tu dah..i like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...