Followers

Wednesday, April 21, 2010

She was so happy

oh, ini cerita sangat lama... maknya sibuk sangat sampai x sempat langsung nak update citer - citer sensasi.. (ahaks, sensasi ke)..

yelah seperti yg semua sedia maklum 3/2/2010 hari tu Darin genap 3 tahun.... plan nak buat kat rumah memang cancel... buat kat nursery je, walaupun niat tu memang ada, sebab lepas je birthday dia, dia asyik demam and x sihat je..

nilah dia 2 bekas yg penuh goodies, pengsan gak mak dia mengangkat nak kuar dr keta

a few days before birthday dia, we all dah siap memborong kat Tesco, goodies untuk frens dia kat skul, ni kan first time nak buat, so we all pun xdelah guideline untuk apa nak bagi.. ikut niat ikhlas nak bagi jelah.. kalau ikut Darin, semua benda pun dia nak borong... so end-up we all beli ikut budget dan berpatutan..

bungkus pun confirmlah sendiri, ada dalam 60 packs semua sekali, coz anak - anak kat nursery campur budak transit pun dalam 55 org, takpe buat lebih, jangan kurang...

tempahan kek Darin pun sangat last minit, nasib baiklah sempat, and kedai kek pun takdelah jauh sangat.. plan memula tak amik cuti pun 3/2 tu, tapi 3/2 tu dalam 3am ada work order, so teruslah apply time-off, 4/2 tu plak memang cuti... kek patut amik 2/2 lepas ofc pun  x jadik amik lepas ofc, amik hari esoknya jugak sebelum waktu lunch dia..

Darin request kek Mickey je...

lepas amik kek kat kedai, terus hantar kat nursery semua.. Darin x perasan kot masa tu.. so tinggalkan semua barang and maknya pun teruslah balik rumah..

daddynya amik half day, so we all terjah ke Plaza Masalan untuk mencari sesuatu yang mmmm berbaloi ke? entahlah, tapi bolehlah untuk kepuasan sendiri..  itu nantilah yek..

Time nak blow candle, sikecik sebelah tulah sama birthday dengan Darin

dalam pukul 5 petang baru we all amik dia.. alahai... sukanya dia masa tu, we all sempat tinggalkan kamera dengan cikgu dia, dapatlah snap gambar dia kat skull

ok... time yang ditunggu - tunggu oleh kawan dia yang dah tak sabar nak makan kek

oh kebetulan dalam hari yang sama, ada gigirl umur setahun pun sambut birthday dengan Darin.. so ada 2 org and double goodies.. sure seronok anak - anak Taska tu kan...

Teacher siap suapkan kek lagik.. syoklah dia

lepas amik dia, we all balik umah... he..he.. adalah dapat pressie dari kawan sebelah rumah dia sekali.. thanks to triple 'H'.

Anyway Darin, sorrylah, ni je mummy and daddy sempat buat, Insya Allah, ada rezeki kita buat kat rumah dengan your cousins plak kay...

4 comments:

churalliya said...

sian darin mummy malas nak update yee.. x pe lah, auntie tetap sayangkan darin & happy belated birthday dear..

mummy Darin said...

tenkiu auntie.. hhmm valid lagik kalau nak bagi belated birthday present...

Miss Q said...

bila buat kat taska, mommy yg seram tgk budak ramai2 lepas tu yg kejap nk colek kek. yang tu pulak nak sentuh krim. haiiyyoohhh

Azie said...

woo nampak best kek besday darin tu.. besar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...