Followers

Tuesday, April 20, 2010

Dah lama tak pekene Cendol

kalau sapa duduk Kuala Pilah, org selalu carik cendol sedap kalau tak kat Bus Stand Kuala Pilah, kat Pasar Pilah kan... tapi mak aku cakap cendol ni x sesedap dulu...

Tahun baru tu cuti panjang, since 4 minggu berturut - turu cuti 3 hari, we all xdelah gi jalan sesangat, keluar setakat amik angin je, sekali nampak plak ada org jual cendol tepi jalan, and owner dia org melayu, org Utara coz dari slang dia cakap tu bunyi dia camtu, masa tu Darin plak tengah tido, mak pak dialah dulu pekena Rojak, Laksa and Cendol,, sedap, makan plak bawah pokok...

sekali dgr dia bangun, confirmlah dia nak join sekalikan.... muka pisat - pisat, dok layan rojak ngan cendol.. ha..ha.. tapi biasalah Darin, dia ni susah sikit nak makan, so cendolnya dia tak makan, minum air dia je...

Hmmmm happy betul muka dia dapat makan cendol ni ha..ha.. dulu ada jugak suapkan sikit, tapi masa tu dia belum pandai sangat nak rasa - rasa makanan ni, so skang bolehlah bagi dia rasa puas - puas..


Oklah kawan - kawan...selamat makan cendol...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...