Followers

Thursday, April 15, 2010

wayang jom

kalau kat blogspot ni ada tab button tuk 'Back dated Post', akulah org yang paling byk klik, tapi ada button 'New Post' je so aku redha jelah...

we all verangans nak bawak darin tgk wayang, tapi yakin dia takkan nak duduk lama lam panggung wayang punyalah kan... so tindakan awal train dia ajar tgk kartun CD kat rumah.. nak jugaklah dia tgk... tapi ada citer yg lama dia tgk, ada citer on and off.. biasalah budak cepat bosan..

adalah one fine day.. my SIL ajak tgk, maybe oklah kot coz ada sepupu dia sekali. dgn harapan naklah dia duk lelama..

Orang tgh queue dia sibuk plak main benda alah tuh

elok je duduk lam panggung, terus gelap gelita.. dah nak start citer dah time tu.. sekali bunyi sket punya kuat.. muaha... darin dah cuak semacam dah... bila start dia memula tu dia tengok jugaklah... tapi aku rasa dah sampai separuh citer.. dia dah bangun dari seat, terus keluar ke tepi, sib baik amik seat tepi.. dia lepak tepi tangga...

byk kali jugak we all pujuk dia duduk suh duduk... last -last dia ajak we all balik.. haiya... pengsan we all.. terus daddynya bawak dia naik duduk paling atas sekali... ha..ha.. so mungkin tak bawak dia lagik kot, sampailah dia faham bebetul and nak duduk lelama..

Darin bergambar dengan poster Alvin and The Chipmunks

p/s: terjumpa Eizlan Yusof masa aku tgh queue beli tiket.. dia nak pegi gents... dia senyum, aku pun sonyum yolah... aaaww...

2 comments:

Muhammad Adam Rayyan said...

wow.. sis darin dah gi tgk wayang.. hebat! citer apa tu?

mummy Darin said...

Alvin and the Chipmunk.. tu pun masa umur dia dah 2 thn 10 bulan.. so Adam eleks dululah yek.. kecit agi aa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...