Followers

Friday, April 16, 2010

Live: KPJ Selangor

Darin kena masuk hospital lagi
demam panas setiap 2 minggu dalam 2-3 hari.. and semalam jumpa doktor KPJ, dia dah kena jangkitan bakteria dalam darah.. so kena tahan jugak sebab dia tak nak makan ubat..



hari ni je dah 3 kali ganti bandage sebab dia lasak sangat sampai bleeding...


p/s: tengok dia meronta masa kena bedung nak masukkan jarum tu, sangat menyayat hati.. aku tau cemana sakitnya sebab aku dah lalui.. tabah anakku...

1 comment:

churalliya said...

darin pkai soother lagik? x pe, demam nye pasal auntie kasik chance.. kesia dia selalu demam.. get well soon dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...