Followers

Friday, April 16, 2010

Bora Asmara

unplanned jugak nak datang sini.. tapi nak cuba jugaklah cemana.. we all nak celebrate birthday my mom

malam tu pulak hujan renyai.. we all tak sorang pun yang pernah sampai sini.. dengan bantuan cik garmin.. sampai gak we all ke sini.. terima kasih Nokia N97 and E71.. uhuh...

order makanan pun lama gilosh sebab x tau nak makan apa.. order ajelah janji bley makan.. tapi paling tak tahan.. ada org nyanyi - nyanyi.. ni yang layan nih..

3 of us, muka pun dah mengantuk

lama jugak tunggu makanan, maklumlah cuti panjang, org plak ramai, hujan sket, so nafsu makan memasing sumer tinggi, penat tukang  masak kat dapur tu ha nak masak..

Intan tengah sibuk nak nyakat Darin

time tunggu makanan,, masing - masing hiruk pikuk, dapat plak tmpt duduk dekat dgn stage, anak sedara aku je kat atas tu.. cik Darin plak ngantuk coz siang 1 hari x tido.. adoilah..

Darin taksub dengan kamera, nampak sarung pun dah teruja

tapi time makan, sumer pakau makan lelaju coz dah lapo ler.. kang memasing nak balik jauh.. sorang Puncak Alam, sorang Bangi and we all nak balik Alam Impian...

Intan tak berenggang dgn ayahnya, and mak ngah yang masih sanggup dukung Darin

mak aku tak expect pun yang we all jemput org nyanyi - nyanyi tu nyanyi lagu.. layan jelah mak, bukan selalu pun kan... but this coming Sunday birthday ayah aku plak.. x dpt nak celebrate sesama coz dia ada urusan ke Terengganu.... hhmmm we have to think something about this...

p/s: adik - beradik ku.. idea pleasseee... oh my nieces and nephews are also welcome yek...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...