Followers

Tuesday, May 25, 2010

si cilik AIRA

x pernah lagik Darin berposing dengan gang taman dia kat sini.... ni baru first time nak citer pasal kawan Darin yang ada kat sini..

ahad lepas, ada small gathering di antara mak - mak kat AI ni... organize by Mama Fizah, untuk celebrate birthday anak dia yang 2nd..  so macam best jugak coz mak - mak je yang kumpul, so macam - macam citer keluar... since rumah we all depan taman, agenda yang di nanti lepas potong kek and makan, of courselah ke taman...

Darin masa ni sibuk betul follow Aniq, coz dia nak amik pistol dari Aniq, dulu dia tak pandai pun kawan ngan Aniq, tapi sejak mummy Aniq hantar dia pergi nursery Darin, kat situlah Darin kenal Aniq... sebelah Aniq yang rambut kerinting tu jiran Aniq, Akiff namanya, they all dulu pernah 1 sekolah kat Q-Dees seksyen 23, tapi lepas tu dah pindah sekolah kot..

kat belakang yang naik basikal tu Haziq, abang kepada birthday boy, yg Haziq tu memang Darin dah close dah coz sebelah rumah je..

best plak amik gambar dia org, and they'll so excited masa aku nak amik gambar.. tp sikit je sempat snap coz hari dah nak gelap..

sambil tu, sempat jugak Darin merampas pistol dari Aniq, kesian Aniq kena mengalah dengan Darin...

4 comments:

churalliya said...

wah, ramainye member.. jauh ke ngan rumah zura? main lah ngan anak dia sekali.. hehehe

mummy Darin said...

rumah jalan terus je ikut jalan sampai ke hujung sanun.. ada sekali dua je dia bawak anak dia gi taman... tapi aku x pernah nampak dia.. nampak laki dia tutup pintu pagar adalah..he..he..

nzh1979 said...

lawa je rambot darin erk..ko potong ke?? eheheh
ramai budak laki erk sebaya dia..ehehe..bila nak ajak aku gi sana nih..tingin aku nak gi tgk umah ko yg lawa tu..ehehhe

mummy Darin said...

ha ah, aku potong masa mandi.. ha..ha.. susah sgt nak potong, takpelah, menjelang raya sempat kot nak alter balik, alah zam meh lah dtg, mana ada lawa, biasa je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...