Followers

Thursday, July 15, 2010

SMS panjang... SMS pendek

semalam.. dalam keadaan yang ntah hapa - hapa... dan serounding yang agak hingar - bingar (alah dah nak dekat kul 6 baru sibuk nak tunjuk busy... hipokrit kan)... saya capai HP and terus sms my hubby


"Bie, demam lg ke? Siannya. Org baru habis training, ni baru nak solat. Kat luar hujan lebat, siap berdentum guruh, so x tau dpt blk pukul brp. Bie, tetiba terasa nak mkn nasi beryani sedap dgn papadom (sambil layan citer papadam ha..ha..) tp org nak kena beli *%^&#%^ jugaklah, ish camne yek?"

pas selesai solat... terus masuk sms

"demam sket je, xpe, kalau x dpt blk awal, org amik Darin. Nak mkn Nasi beryani kat ner? JM Beryani atau kat Syed yang ebi cakap sedap tu...CD Papadom kan ada org pinjam len kali kita amik yek... pasal nak beli *%^&#%^, nanti org try tengok kat sinilah yek, kang dah sampai tempatnya org call, ebi explain camner.. kay take care"


muahaha.. cair giler ok...

tapi... hakikatnya...































Ini je yang my hubby reply

"Org balik dlm kul 6 lebih... Ada keje skit... Nanti kita gi makan k..."


ha..ha..ha.. padan muka aku, so aku balik jugak redah ujan, coz kalau lambat jam jugak... eh.. nasi beryani tu ada tau, cuma takde papadom je... yang pasal nak beli *%^&#%^ tuh, hhmmm ntahlah yek... tapi mmg kena secepat mungkin...

1 comment:

Hanis said...

hahaha...gitu la kaedahnya bersms ngan en. somi


kalau nak jawapan pjg...bgtau siap2x...sila reply sms tidak kurang dari 500 pth perkataan....buleh??


hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...