Followers

Monday, October 4, 2010

PMR datang lagik

Dup... dap... dup.. dap..

diam tak diam
esok dah start PMR
untuk adik - adikku yang bakal menduduki PMR tahun ni
good luck
buat elok - elok
asah mata pensel tajam - tajam
pen jangan dakwat putus - putus
pemadam pensel jangan lupa
liquid paper boleh pakai ke? kalau tak boleh, jangan lupa bawak pembaris, perkataan salah eja, potong je, then tulis semula, nampak sket u all jujur dan teliti

oh ya... IC jangan lupa,
dan jugak nombor giliran
bangun pagi, doa bebanyak....
dan yang paling penting
Minta maaf kat mak.. ayah.. pohon doa mintak keberkatan dan dipermudahkan dalam jawan soalan..

bila rasa tak tenang..
Rabi yassir wala tu asir ya karim.... Insya Allah....


p/s: saje letak gambar ni bagi insaf sket..he..he..he..

dan.. untuk anak sedara ku yang Sulung.... AMIR ASYRAF.....
kolah tunjak keluarga bang long...
kolah harapan nusa dan bangsa
so do the best.....

2 comments:

mekchu said...

good luck.. teringat masa PMR tahun 1994.. aku kat atas... dewan tak muat..

mummy Darin said...

alah, siannya, nama ko kan huruf S...so Najmi sok ada cam duduk dalam dewan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...