Followers

Thursday, October 28, 2010

tak lama dah

tak lama dah lagik
ari tu duk sedih - sedih bila hubby aku berlepas.. skang dah tak sabar plak  nak tunggu balik
kesian dia, dah tak tahan dengan kesejukan... kalau suhu dapat cecah 10 degree pun dah ok dah..ha..ha.. padahal kalau kat sini, air-cond bukak 21 pun dah kecut - kecut dah... adat duduk negara orang kenalah biasakan diri sendiri

sambil keje, sambil jalan tapi kesian dia kali ni weekend pun kene keje, sib baik keje kat hotel je, keje sekerat ari, pastu dah boleh gi jenjalan.. kali ni tak duduk kat ibu negara.. duduk kat area perkampungan sket..

pasal makan, jangan ckplah, asyik vege je, maklumlah, x dapat service apartment, makan sumer kena carik, kalau nak masak maggi tu bolehlah.. kalau dapat service apartment bley gak dapat nasi.. kali ni boleh kira kot berapa kali je dapat makan nasi.. kalau dulu senang sket dapat sebab duduk bandar besar.. kalau tak vege mesti seafood...

tu my dear hubby (cheewwahh)
org tak harap apa - apa pun.... janji selamat kembali ke tanah air jadiklah...
tak payahlah beli apa - apa pun kat sana....
tapi
andai kata sudi...
dapat neverful medium pun jadiklah bie...ha..ha..

p/s: jangan verangan cik musz....

4 comments:

daddy said...

Bie, gambar yg upload ni takder satu pun kat Gent... Tu gambar kat Amsterdam ngan Brussels... :)

mummy Darin said...

sebab itu adalah gambar pilihan...

mekchu said...

hari tu baca baru fly.. tetiba hari baca dah nak blk dah.. tuan pya badan yg menunggu mcm setahun ye tak.. hhehhehe...

tak kan x de kirim apa2 kot...

mummy Darin said...

sue, perginya 10/10, Insya Allah balik sini 5/11, harap jgn extend sudah, yang tu janji pergi 1 bulan setengah je, sekali extend, sampai 3 bulan, sib baik sempat sampai pagi raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...