Followers

Wednesday, June 9, 2010

bila si kecil berpesan kepada mummynya

Malam tadik aku kena gi opis.. ada keje sket, yang ni x boleh buat kat rumah coz takut line tak stable.. habis semua... so sebelum nak bertolak, siapkan tempat tido dia org, siapkan bekalan Darin untuk skul esok... main ngan dia siap-siap, walaupun dah tahu sampai kul 7 esok pagi (hari ni) confirm tak boleh tido punya..dan jugak pesanan untuk Darin..

M:malam ni Darin tido dengan daddy yek
D: Nak tido dengan mummy ngan daddy
M:mummy work malam ni, esok kita tido sama yek
D:nanti kita nak tido sama - sama dengan mummy ngan daddy yek
M:Nanti Darin jaga daddy yek, cakap kat daddy, jangan takut Darin ada
D:mmm..
M:Darin jangan naughty yek
D:Nanti saya nak pegang daddy jer..(nak peluklah tu)
M:ok..
D:Mummy nanti jangan balik LAMBAT SANGAT TAU..

alahai..... hati mak manalah yang tak sebak...

3 comments:

mommyYen said...

alahai...pintar dia bpesan kan.mesti pikiran melayang kat dia aje..huhu

mummy Darin said...

yelah mummy Yen, walaupun dia sangat hyperactive, lasak dan macam - macam Darin, tapi bila dengar dia berkata - kata mcm budak dah besar.. dia selalu cakap.."kakak dah besar".. and now dia ada ckp.."esok kita nak adik yek atau esok kita beli adik yek".. Insya Allah...

Agar2Kering said...

budak2 skrg ni mmg cerdik sgt kan....kdg2 tu bila kita nak marah,pandai je dpa buat bg sejuk... :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...