Followers

Sunday, November 28, 2010

Fridge Magnet for sale

Salam 1 Malaysia semua..

 Untuk pecinta Fridge Magnet.. saya ada beberapa FM yang still available... as sample below..

Yang lain boleh tengok kat FRONTE-SHOPPE-ONLINE


Happy shopping...

2 comments:

D.N.A.S said...

Musz,
saya suka fridge magnet tapi sekarang ni jangka hayatnya kat rumah ni sangat singkat. Zarif suka kutip kat fridge tu dan campak kat lantai. Tsk tsk tsk... sedih...

mummy Darin said...

akak, saya pun mengalami nasib yang sama, semua sumpih - sumpih dikerjakan anak dara...
nak kena alihkan tempat lainlah agaknya.. akak tau kat mana ada jual magnetic board kaler white? atau kaler apa - apa? tgk kat website macam IKEA ada jual, tapi x perasan plak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...