Followers

Wednesday, February 18, 2009

Double Celebration

Double birthday celebration for my hubby and my daughter..
yalah, birthday Darin falls on 3rd Feb and her daddy on 4th of Feb..he..he..
on 3rd Feb.. daddy Darin belikan kek untuk Darin and dia pun macam dah faham dah.. "epi beday tu..yu.." cegitulah bunyi dia... balik je, bukak kek and letaklah candle kat atas tu.... so we all posing - posing and nyanyilah untuk dia..

Tengah posing dengan keknya.. amatlah susah nak tunggu dia senyum...


with mummy and daddy

memang ada plan nak buat birthday party Darin tapi macam tak sempat nak arrangekan sebab this month memang we all tengah sesak nafas nak settlekan kerja - kerja kat rumah baru... so celebration ni we all buat 3 beranak je + bibik...

Khusyuk makan kek

Sehingga menjilat jari

the next day on 4th.. takde celebrate sangat, we all ke Al-Zahra melawat mummy Arissa yang telah pun selamat melahirkan baby boy.. Aisy Nadeem.. rasanyalah.. then lepas to aku ajak my hubby lepak kat Bangi Kopitiam... sekalilah dengan Faris.. duduk - duduk minum coffee + makan roti bakar... Darin pun samalah minum kopi dan makan roti bakar.. hhmmm tak taulah apsal Darin boleh minum kopi...


Macam biasa.. gambar kek mesti ada


happy birthday to you.. happy birthday to you....

Then weekend ni my parents datang KL coz ada wedding.. since we all dah berkumpul kat rumah my brother.. so aku belikan kek and we all celebrate sekali lagik.. ahaks.. kali ni lilin tu we all pasanglah.. kasi feel je kat Darin.. tapi yang tiup lilin bukan Darin.. tapi abang Aidid...


Jom.. makan - makan

This year, takde cuti - cuti Malaysia.. kalau macam last year.. we all ke Langkawi sempena hadiah hari jadi anak and ayah.. this year hadiah hari jadi kita our home sweet homelah kan.. kira acilah.. Bulan Dec dapat kunci.. and pindah bulan Feb.. so semua rasa ok...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...