Followers

Saturday, February 21, 2009

fish in the pond

Selesai tengok pengantin.. we all lepak kat luar pulak... and kat depan dewan tu adalah kolam kecik and adalah ikan..



confirmlah Darin memang akan ke situ "mummy shini (sini)... fish..fish.. penat gaklah nak layan dia.. takutlah dia gi masukkan tangan kat celah jeriji, kang x leh kuar kang...



sib baiklah ada sepupu - sepupu yang suke melayan ko Darin.. bibik pun boleh rehat sket.. aku suh bibik monitor dari jauh je.. x yah pegang - pegang dia..



hhmmm.. kalau we all buat kolam kat rumah.. korang rasa adakah Darin akan melekat kat tepi kolam sambil nyanyi - nyanyi ala.. ala dayang istana????

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...