Followers

Saturday, February 21, 2009

Wedding @ Dewan KKR

Last 2 weeks ada wedding kat dewan KKR, aku x ingat nama dewan ni.. tapi kat KKR lah.. teringat masa muda - muda kena pegi sini tau dulu.. kalau Medang ada baca blog ni.. ha..ha.. kat KKR nilah baru aku tau TSS Medang yang mana satu..



overall, mmg nicelah wedding ni.. specially the food.. wow penuh 1 pinggan tau, banyak giler lauk dia and ada kuih - muih.. aku x sempat nak rasa kuih dia coz nak bagi laluan pada org lain plak nak makan... kang lama sangat duk kat meja.. org pun x suke kan..



pelamin dia pun sangat cantik.. semua serba putih ala - ala wedding garden.. tapi confirmlah belanja dia ni... hhmm mauk 50K kot..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...