Followers

Thursday, February 12, 2009

Packing time

Kalau sapa datang rumah aku skang.. amatlah semak tahap max... last week my parents datang rumah.. cam nak pengsan aku n bibik squeeze - squeeze barang dalam bilik tengah.. dan akhirnya.. waallaa,, boleh lagik tau bentang toto untuk 2 org tido.. Alhamdulillah..




at the same time, my bibik pun pack barang jugak.. dia nak hantar barang tu kat makcik dia (they all panggil kakak), coz makcik dia nak balik this saturday... and anak dara tu pun sibuk jugak nak tolong..


tolong pegang tali, then tarik sana, tarik sini.. siap cakap macam - macam... sometimes ada maksudlah dia cakap, bila dah banyak sangat benda dia nak sebut, dah jadik bahasa Korea pun ada aku rasa...



kelakar sangat tengok dia tertonggeng - tonggeng pegang kotak tu... daripada 5 minit punya keje.. jadik 20 minit, coz dia sibuk jugak nak tolong ikat kotak tu... apa - apa jelah Darin..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...