Followers

Tuesday, May 20, 2008

Apa kita buat bila hari cuti..

Bila hari cuti, macam - macam aktiviti nak buat.. tp biasalah semua tu pun kita yang merancang.. tapi ok jugaklah.. biasa kalau awal bulan memang we all akan bershopping barang rumah dan tempat pilihan selalunya Carrefour Alamanda, tapi kali ni daddy ubah haluan plak, ajak gi Carrefour Mid Valley, sesaja jer... kebetulan Darin tido, masa tulah we all pilih - pilih barang.. bila dia bangun baru carik tempat makan...





Petang - petang aktiviti lasak for my daughter.. time nilah nak bawak dia main - main kat luar, so we all pilih Dataran Putrajaya... ha..ha.. keje dia nak kejar orang, then lari balik bila kita kejar dia.. and sometimes cubaan untuk mencuri basikal orang lain.. ganaz ler...




3 comments:

Puteri Mona said...

wahhhh ada blog baru tak habaq pun nooo hehehe. Darin da belari2 kiutnyaaa. nampak gud girl je ek darin nih. Aku da cite la apa yang diraikan itu :). Ko mesti termiss entry aku kat blog haha. Tgk kat tajuk Papai MOA :).

kakLuna said...

bagus bawak anak jalan2 selalu, otak dorang akan cepat berkembang.. :)

mummy Darin said...

mona.. oo pasal papai MOA tu ker.. ok - ok aku faham dah, ingatkan ada kisah lain..

yelah tu luna, otak dia org cepat berkembang dengan mak - mak dia sekali pun kembang sama ..he..he..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...