Followers

Tuesday, May 20, 2008

Eagle Ranch Resort

Lepas rehat, we all decide nak pergi tgk tempat kat Eagle Ranch Resort...



kat sana ada macam - macam aktiviti pada mereka yang nak sangat aktiviti lasak cam rafting, kenu, rock climbing pun ada, go kart.. and memacam lah... tp we all cuma nak try naik kuda jer.. ha..ha..



Masa memula nak naik tu agak takut jugaklah, sebab rasa cam nak melambung - lambung je, pastu takde plak tali yang biasa kita tgk cowboy pegang kalau dalam tv tu, cause tali tu tukang bawak kita tu yang pegang, so kita just pegang jelah kat tas tempat lapik kuda tu.. org panggil apa pun x sure..



Oh ya.. nak naik kuda ni sorang 10 hengget, oklah tu,, then they all kasi can mak - mak budak bawak anak - anak naik keta kuda, coz tadik cuma Danish sorang je yang boleh tunggang kuda.. memula tu sama jugaklah, jalan bukannya rata sangat pun, kejap goyang sana, kejap goyang sini.. anak - anak kecit plak diam je, x taulah sebab they all rasa pelik ke hapa.. tapi kira oklah, dia bawak pusing kat sekitar Eagle Ranch Resort tuh..





End up, we all happy jugak kat sini, hari pun dah nak petang.. so dah tiba time tuk mandi - manda kat theme park tuh... tapi x de snap gambar sebab malas nak bawak turun kamera...


oklah tu kan...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...