Followers

Thursday, May 22, 2008

Kemana kita???

Ha..ha.. PD lagik ler gamaknya, baru je minggu lepas gi PD, kali ni pegi lagik tapi dengan my husband's family... cam biasa, co-pilot kena duduk depan dan keje dia cuma tido jer...

Kali ni ada dalam 6 biji keta.. me...
my SIL and BIL from KL..
my MIL from Segamat (+my BIL fiancee)
and kember my MIL from JB 2 kereta..


This time we all lepak kat Straits View, sama la ngan PD Marina, cause nak amik apartment yang murah dan boleh muat 6 family.. regenya amatlah murah tp dianya apartment.. hhmm sepadanlah ngan regenya tu..

Masa nak angkut barang ke atas cam nak pengsan, dah ler 1 lif je yang ok, brg sikitnya byk, cam nak bercamping seminggu pun ada... habis je bawak naik atas, haruslah makan dulu...


selesai makan, rehat jap, borak jap... then we all gi mandi laut kat belakang Bayu Beach Resort.. situ tak ramai sangat org macam Teluk Kemang.. cuma laki - laki je yang mandi, cause yang lain nak mandi kat swimming pool jer...

opss.. ada pulak insan yang sibuk sangatlah nak naik Banana Boat, pun layankan jugak... tp budak tu siap offer, 7 org RM50, sapa nak naik Banana Boat boleh, sapa yg nak duduk depan pun boleh, tapi kautim punya kautim, 3 org naik Banana Boat,
5 org naik boat, tu baru cara..
dia bawak boat biasalah laju, kasik gempak sket.. yang pompuan ni standardlahkan, first time tu jerit lebih, siap pegang tangan sumer, seken time tu takde menda dah pun.. har...har.. layanlah jelah... tapi kira oklah tu...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...