Followers

Tuesday, May 20, 2008

PD..PD Tiara Beach Resort

Plan punya plan, we all thn ni pegi PD je dulu.. 26 apr - 27 apr...together with Raziq+Sarah's family and Shah + Dida's family.. kita org pilih Tiara Beach Resort je, cause they all cakap kat situ ada theme park yang agak best.. oklah tu..

Seawal 9.30 am, me and raziq kuar rumah, shah kata lambat sket, so we all stop kat hentian Nilai, makan - makan sket.. and Darin sempat plak carik member kat hentian tu..
Perjalanan diteruskan lagik, nak try jalan kampung, so kita org pun berpatahlah balik ikut ELITE, masuk kat KLIA.. ingat kan ikut kat nilai....
Perjalan ikut jalan dalam ni best gak sebab ikut jalan kampung, yang depan tu keta abg Danish (Raziq'a son)... kereta tak banyak sangat, sepanjang jalan ramai org jual buah Naga and buah Durian.. kiri kana penuh dengan ladang buah Naga.. ok ke business tu yek...

Sampai kat Tiara Beach Resort, try tgk bilik, oo shah and dida dah check-in dulu, they all sampai dalam pukul 11 lebih kira oklah tu kan.. so sementara nak masuk bilik.. sempat jugak bapak - bapak budak ni bawak anak - anak jumpa clown.. kes nak mintak belon free le tu.. 'gun for Danish', 'flower for Darin'...

Sampai dalam bili.. biasalah sessi beramas - mesra sambil melepaskan penat lelah travel, macamlah jauh sangat yek, sambil borak - borak, apa lagik makan time, pagi tu aku bawak sardine roll + macaroni goreng and sarah bawah Sanwich telur.. oklah tu, dapat jugak isi perut sebelum keluar jenjalan...


destinasi seterusnya... Eagle Ranch Resort

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...