Followers

Thursday, May 15, 2008

Langkawi Island

Ramai org mesti dah pegi Langkawi.. katanya barang kat sana murah giler.. tapi x taulah kan, bagi aku yg biasa - biasa ni, ada jugak yang aku rasa mahal dan ada benda yang aku rasa murah... sesapa lum gi Langkawi.. bolehlah plan pegi sana.. Air Asia pun selalu buat promotion free seating tuh, skang ni Malaysia Airlines plak buat...

aku dah 3 kali gi sana.. 1st time masa darjah 1.. fuh lama giler, then masa aku 2nd year kat UUM... then baru - baru ni, semua gi ngan family, tak pernah gi sendiri pun.. nanti masuk entry Langkawi sket yekk

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...