Followers

Wednesday, December 3, 2008

Oh Cameron - VIII

Tak cukup kat Ye Olde Smoke House.. we all ke Strawberry Park pulak.. first time aku naik atas.. for my hubby, dia dah 2 kali tido kat atas.. kali ni cuma jalan - jalan je..

Darin kepenatan

perjalan from YOSH pun Darin boleh tido.. ni sebab dia bangun awal pagi tadik.. kul 7am.. agaknya dia pun nak menikmati pagi hari kat CH kot..





we all amik gambar kat sekitar dengan Reception Area je.. malas nak gi tempat lain.. hari pun macam nak hujan..

Sib baik bangun, sempat amik gambar lagik
after this we all nak beli buah tangan + sayur sket sebelum balik..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...