Followers

Saturday, December 6, 2008

Ke Taman

sepanjang kita org duduk kat area rumah ni.. amat jarang bawak Darin main taman.. rasanya dalam 4-5 bulan sekali kot... balik.. sampai rumah pun dah petang sangat.. memang tak sempat.. kalau aku sampai awal.. selalunya bawak Darin jenjalan ke rumah jiran je.. yelah.. jarang ada kat rumah.. sesekali menjengah ke rumah jiran, boleh jugak bertegur sapa..



Selasa lepas, me and my hubby dedua mc.. bukan saja create, kebetulan plak... siangnya.. we all ada hal skit.. so Darin memang we all x bawak.. dengan tak sihat tu, gagah jugak uruskan hal - hal yang berkenaan.. sampai rumah petang tu.. daddy bawak Darin main taman... dapat gak dia main dengan kengkawan yang lain.. tp maybe Darin dah biasa sensorang.. so dia tak pandai sangat nak share mainan.. for her.. kalau dia nak main gelungsur tu.. org lain tak boleh kacau... memang Darin aku kena masukkan kelas yang berkaitan untuk dia bergaul dengan org lain... tak boleh lambat sangat.. sebab next year bibik pun dah nak balik kampung halaman dia.. hopefully dia boleh suaikan keadaan...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...